Bemande tankstationlocaties


voor mobiliteit
Mobiliteit brengt ons verder. Mobiliteit geeft ons de mogelijkheid onze volgende bestemming te bereiken en geeft ons vrijheid. Wij helpen u graag verder!


voor uw auto, portemonnee en milieu
Onze brandstoffen zorgen voor een schonere motor, een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot. Daarnaast spaart u met onze spaarprogramma’s voor handige en interessante producten en houden we tijdelijke acties! Wie is er onderaan de streep goedkoper uit vermoedt u?

 brandstofbesparing
Op onze brandstoffen kunt u rekenen. Letterlijk. Onze brandstoffen bevatten namelijk hoogwaardige toevoegingen die ervoor zorgen dat uw motor schoner blijft, de brandstof beter verbrand wordt en het brandstofverbruik dus lager is.
 en het beste voor uw motor,
Onze brandstoffen bevatten reinigende bestandsdelen. In tegenstelling tot sommige andere brandstoffen, laten zij geen schadelijke afzettingen achter in uw motor. Zo helpen wij uw motor fitter en gezonder te houden, met de prestaties die de fabrikant voor ogen had.
 in een duurzame wereld,
Een lager brandstofverbruik, betekent een lagere CO2-uitstoot. En dat is dan weer beter voor onze natuur en het behoud van een schone wereld voor ons nageslacht.
Ook wij werken hier hard aan en in 2015 neemt onze transportafdeling van Dalhuisen de Lean and Green Star in ontvangst als bewijs van 20% CO2-reductie binnen 5 jaar.
met interessante acties!
Wij houden ervan onze klanten te verrassen. Daar wordt iedereen immers vrolijk van! Daarom houden wij regelmatig leuke acties.


 voor uw auto en voorkomen
U komt graag representatief voor de dag? Dan doet u dat om te beginnen met uw auto! Regelmatig wassen beschermt bovendien beter tegen vuil en houdt uw auto langer mooi. Met onze spaarkaart spaart u zelfs voor gratis wassen!

 een schone auto,
Een schone auto rijdt net wat lekkerder en toont net wat representatiever. Daarom kunt u op onze locaties uw auto wassen: zelf óf de roll-over doet het werk voor u!
 beschermd tegen vuil
Vuil zorgt er voor dat de laklaag van uw auto in kwaliteit achteruit gaat. Daarom bieden wij in onze wasprogramma’s een waxbehandeling aan. Uw auto regelmatig voorzien van een wasbeurt met waxlaag, beschermt uw auto langer tegen vuil.
en alles op, om en in uw auto
Ook uw auto heeft verzorging nodig. Want het hart van de auto presteert het best met de juiste motorolie. Welke dat is? Dat zoeken wij graag voor u uit! En ook voor het bijvullen draaien wij onze hand niet om. Verder hebben wij natuurlijk allerlei producten voor op, om en in uw auto!


 voor uw gemak en innerlijke mens
Zin in een broodje? Lekkere trek? Olie bijvullen? Cadeautje nodig? Wij zijn er voor u!

 eten & drinken,
Een dorstige keel, een hongerige maag of gewoon de lekkere trek die even gestild moet worden? Keuze genoeg! Van een gezond broodje tot een ijsje, flesje frisdrank of gevulde koek. Eet smakelijk!
 cadeaus
Wat is er leuker dan iemand te verrassen? Wij hebben diverse cadeaus waarmee u gegarandeerd iemand heel blij maakt!

 -elijk welkom!

 

Contact