Vrachtwagenchauffeur Stukgoederen

Wij willen de wereld in beweging houden, letterlijk én figuurlijk. Mobiliteit is ons ding. Van A naar B én verder!
Met ons brede aanbod van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten, het eigen transport waarmee wij de producten distribueren én middels onze tankstations bieden wij een totaalpakket op het gebied van mobiliteit.

Wij helpen onze klanten niet alleen verder door brandstoffen en smeermiddelen te leveren. Ook dénken we graag verder. We denken graag mee voordat onze klant er zelf aan heeft gedacht en nemen alleen genoegen met het allerbeste. Daarom maken wij gebruik van hoogwaardige producten van de merken Gulf, BP, Castrol en TRAXX.
Slim werken is ons credo. Dat houdt niet alleen in dat we foutloos en snel willen werken, maar ook dat we ons ook continu willen verbeteren.

Met een team van betrouwbare, betrokken en klanthousiaste medewerkers nemen wij bij onze werkzaamheden een verantwoorde positie in de samenleving in. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de volgende generatie.
Wij zijn grensverleggend en professioneel. Waar onze klanten zijn, zijn wij.

Ter aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een

De functie

Als stukgoed chauffeur van Dalhuisen bezorg je op klanthousiaste, efficiënte en correcte wijze goederen in Nederland en België. Hierbij neem je actief deel aan ons Dalhuisen Driver Performance programma.
Als vrachtwagenchauffeur rijd je dagritten, maar ook ploegendiensten behoren tot de mogelijkheden. Dalhuisen beschikt over nieuw, professioneel materiaal en is trotse bezitter van de Lean and Green Star.
Als chauffeur ben je ons visitekaartje. Dat betekent dat je er verzorgd uitziet en dat je, ook tijdens drukke of onverwachtse omstandigheden, vriendelijk en rustig blijft.
De standplaats voor deze fulltime functie is Epe.

Functie-eisen
•    Je hebt minimaal 3 jaar rijervaring;
•    Je bent in het bezit van een geldig CE-rijbewijs, inclusief Code 95.
     ADR is een pré. Binnen Dalhuisen bestaat de mogelijkheid dit te behalen;
•    Je weet je op een positieve manier te onderscheiden;
•    Je past binnen de werkomgeving van de Dalhuisen, waarbij de samenwerking, bereidwilligheid en het enthousiasme van de werknemers zeer groot is.

Wij bieden
•    Goede arbeidsvoorwaarden;
•    een actieve en collegiale omgeving in een groeiend bedrijf;
•    Een stabiele werkomgeving;
•    Een baan met veel uitdaging en afwisseling.

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je motivatie, voorzien van je CV naar personeelszaken@dalhuisen.nl. Je reactie zien we graag voor 20 december a.s. tegemoet.
Voor inlichtingen kun je bellen naar Jochanan Vreekamp via 0578-612456.