Houd jij samen met ons de wereld in beweging? In de veelzijdige functie van Financieel Medewerker bij Dalhuisen ben jij medeverantwoordelijk voor het verwerken, controleren en interpreteren van financiële gegevens. Dit doe je in de dynamische wereld van brandstoffen en smeermiddelen die volop in beweging is met de komst van milieuvriendelijke alternatieven.

Wat je gaat doen
Gulf, BP, Castrol, TRAXX. Een kleine greep uit ons merkenaanbod. Jij verwerkt de financiële gegevens op de juiste manier en ziet trends. Jij houdt ons scherp!

Onze chauffeurs bezoeken meerdere adressen per dag en sturen de laad- en losgegevens direct door. Dit gebeurt zowel digitaal als op papier. Aan jou de taak om deze informatie binnen een dag te controleren en te verwerken. Vervolgens maak jij de factuur op en zet je deze klaar voor verzending per mail of post.

Ook op het gebied van salarisadministratie speel je een belangrijke rol. Samen met de verschillende managers (van de tankstations en van ons eigen transport) bereid je dit voor. Samen met je collega controleer jij vervolgens de loonstroken . Ervaring is geen vereiste, wij leren je het graag.

Maar je doet nog meer. Op onze producten zitten accijns. Het gaat om grote bedragen die we mogen afdragen aan de belasting. Daarnaast voer je de betalingen en incasso’s uit. Ook het voorbereiden van onze verkoop- en financiële rapportages valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Het team
Op ons kantoor in Epe maak jij onderdeel uit van het informele en enthousiaste administratieve team. De afdeling bestaat in totaal uit 4 personen. Jij werkt nauw samen met het hoofd bedrijfsadministratie en stuurt de twee uitvoerende administratieve collega’s aan. Aan samenwerking hechten wij veel waarde.

Wie ben jij?
Jij steekt de handen uit de mouwen. Collega’s weet je te stimuleren om verder te kijken. Want waarom doen we wat we doen op deze manier? Kan het effectiever? Je staat open voor feedback, maar durft ook collega’s aan te spreken. Daarnaast werk je secuur en ben je cijfermatig onderlegd.

Op jouw cv staat:

  • hbo werk- en denkniveau
  • minimaal 3 jaar relevante ervaring


Wat bieden wij jou?

Wat deze functie van Financieel Medewerker zo leuk maakt? In deze boeiende rol krijg je te maken met alle financiële facetten die er binnen Dalhuisen zijn. Je stuurt collega’s aan, neemt je verantwoordelijkheid maar draagt niet de eindverantwoordelijkheid. Je rapporteert aan het hoofd bedrijfsadministratie.

Wat je verder mag verwachten:

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Ruimte om eigen initiatieven in praktijk te brengen en je verder door te ontwikkelen.
  • Een fulltime functie van 40 uur, maar 38 uur is bespreekbaar.
  • Enthousiaste, betrokken collega’s in een bedrijf dat meerdere keren per jaar een leuk evenement organiseert.
  • Met een aantal sportieve collega’s doen wij graag mee aan de Midwinter Marathon van Apeldoorn. Maar ook bij Curling en de Amstel Gold Race vind je ons business team. Lijkt het jou leuk om hier bij aan te sluiten?


Direct solliciteren of meer weten?

Spreekt de vacature van Financieel Medewerker jou aan? Laat het ons voor 25 april 2019 weten en stuur je motivatie met cv naar personeelszaken@dalhuisen.nl. Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Erik van Raalten, Hoofd Administratie, via 0578-612456.

 

Contact