Afbeelding Vacature Creatieve Marketing medewerker

 

Wij zijn op zoek naar een

CREATIEVE MARKETING MEDEWERKER (24 uur p/w)

die de kracht van taal kent, gevoel voor grafisch ontwerp heeft en deze combinatie uitstekend in weet te zetten in online en offline media.


Waar ga jij je mee bezig houden?
Als onderdeel van het marketing-team ontwikkel en geef je vorm aan pakkende content die de naamsbekendheid, het imago en (nieuwe) producten van onze bedrijven ondersteunt. Je schrijft en redigeert rake teksten die je vervolgens inzet in on- en offline media zoals de website, sociale media, nieuwsbrieven, mailings en materialen ter ondersteuning van de verkoopactiviteiten. Ook ontwerp en bewerk je hierbij afbeeldingen en documenten.

Verder ondersteun je in alle interne communicatie-activiteiten die onmisbaar zijn voor een organisatie waarbij iedereen zich nauw betrokken voelt.

 

Dit ben jij!

 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
 • Je bent sterk in het schrijven van pakkende teksten
 • Je bent lekker creatief. Je hebt gevoel voor grafisch ontwerp en oog voor detail
 • Je beschikt over HBO-denkniveau en kunt bij voorkeur werken met de programma’s Indesign, Photoshop en eventueel Illustrator
 • Je bent een betrokken en enthousiast mens
 • Je bent een teamspeler die zowel zelfstandig als samen met collega’s invulling weet te geven aan de marketingstrategie

 

Dit zoek jij in een baan

 • Een ambitieus bedrijf dat vooraan staat in de markt
 • Een bedrijf dat duurzaamheid erg belangrijk vindt. Wij zoeken actief naar duurzame producten die effectief bijdragen aan een beter milieu
 • De vrijheid om nieuwe skills te ontwikkelen en toe te passen; marketingontwikkelingen staan immers nooit stil
 • Een platte organisatie met een snelle besluitvorming
 • Een enthousiast en gedreven team collega’s
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Wie zijn wij?

De Dalergy group is een betrokken aanbieder van motorbrandstoffen, smeermiddelen en aanverwante diensten en bestaat uit professionele verkooporganisaties met een gespecialiseerde logistiek. Bedrijven die o.a. onder de Dalergy group vallen, zijn Gulf Nederland, Dalhuisen Olie en Dalhuisen Tankstations.

De energiewereld is volop in beweging. Dat daagt ons uit om actief te zoeken naar duurzame producten die effectief bijdragen aan een beter milieu.

De Dalergy group staat vanuit een stevige basis en in nauw contact met partners vooraan bij het bieden van toekomstbestendige oplossingen voor onze klanten.

 

Wij werken volgens onze kernwaarden:

STEVIG      De ervaring, verantwoordelijkheid en professionaliteit van onze mensen vormen de stevige basis van onze verkooporganisaties

VOORAAN Door betrokken vooraan te staan, zien wij de uitdagingen van vandaag en gaan ambitieus op zoek naar de antwoorden op de vragen van morgen.

ACTIE(F)   Vanuit daadkracht en lef ontwikkelen én leveren wij resultaatgerichte en innovatieve oplossingen.

 

Solliciteren?

Zie jij jezelf terug in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar personeelszaken@dalhuisen.nl. Voor inlichtingen kun je bellen met Henrike Koetzier via 06-10732886.

Contact