No result...

Vind uw ideale station nóg sneller, ook op uw smartphone.
Met het grootste merknetwerk van de Benelux tot uw beschikking, vindt u als zakelijke klant van BP altijd snel de perfecte afslag om de beste brandstoffen te tanken. Om u hierbij nóg beter te helpen, hebben wij onze professionele routeplanner onlangs verbeterd. U vindt het ideale tankstation in de buurt of op uw route zo nog sneller en eenvoudiger, zowel op uw PC als onderweg op uw smartphone.

Routeplanner desktop
Voor de desktopversie van onze vernieuwde professionele routeplanner klikt u hier. U kunt een tankstation zoeken op adres of plaats, maar ook op basis van diverse stationskenmerken, zoals openingstijden, de verkoop van LPG of AdBlue en de aanwezigheid van een Wild Bean Café of een shop. Uw zoekresultaten kunt u heel eenvoudig exporteren als csv of pdf-bestand. Uiteraard kunt u in de applicatie ook de ook de snelste route plannen naar het door u uitgekozen tankstation.

Mobiele routeplanner
Net als de vorige versie, kunt u ook onze vernieuwde routeplanner uitstekend op uw smartphone of tablet gebruiken. Handig als u onderweg bent! Volg deze link op uw mobiele device en u kunt snel een geschikt tankstation vinden (tip: open simpelweg deze mail op uw smartphone of tablet). Vervolgens kunt u de app toevoegen aan uw home screen. Dit kan zowel met een iOS als Android apparaat.

 

BP-routeplanner

 

Let op!
Heeft u de oude versie van onze mobiele routeplanner op uw home screen staan? Dan is het belangrijk om deze te verwijderen vóórdat u de vernieuwde versie op uw home screen plaatst. Onze mobiele routeplanner werkt via de browser van uw toestel, dus u kunt hem niet vinden in de App Store of op Google Play.

Locatievoorzieningen
Voor een juiste werking is het ook belangrijk dat u ‘locatievoorzieningen i.c.m. gebruik van een internetbrowser’ op uw toestel heeft geactiveerd. Heeft u een apparaat van Apple? Dan vindt u deze setting bij ‘Instellingen’ onder ‘Privacy’ / ‘Locatievoorzieningen’. Bij Android-toestellen vindt u deze setting meestal bij de instellingen van uw browser zelf. Raadpleeg de handleiding van uw toestel voor meer informatie.

Waterstof voor thuistankinstallaties komt breed beschikbaar
Onderscheid je als landbouwmechanisatiebedrijf met Castrol ondersteuning!
Castrol Magnatec Relaunch
120 jaar Castrol
Infographic TRAXX praktijktest met tractoren
Hoeveel stikstof stoten bouwmachines en trekkers uit? (met rekenformule)
Contact