No result...

Nu ook Duitsland zich heeft aangesloten bij het pan-Europese tolsysteem EETS (European Electronic Toll Service), kunnen wagenparkbeheerders hun Duitse tol afrekenen via de vorig jaar geïntroduceerde BP Tolbox voor EETS.

“Met de marktlancering van EETS in Duitsland bieden wij wagenparkbeheerders en chauffeurs een zeer geavanceerde technische oplossing in de vorm van onze BP Tolbox voor EETS”, aldus Mark Alofs, accountmanager transport bij Dalhuisen. “Dit innovatieve tolkastje kan inmiddels in acht Europese landen worden gebruikt en biedt vele voordelen, zoals duidelijker inzicht in het wagenpark en een aanzienlijke vermindering van administratieve handelingen.”

Aangesloten landen BP Tolbox
De BP Tolbox voor EETS is al beschikbaar voor de volgende landen: Frankrijk, Spanje, Portugal, België (inclusief de Liefkenshoektunnel), Italië, Oostenrijk, Polen (alleen de A4-snelweg, Katowice-Krakow SAM) en voor het eerst nu ook in Duitsland. Naar verwachting worden dit jaar ook Hongarije, Polen, Noorwegen (AutoPass-systeem) en Slovenië, evenals de Öresund en Storebaelt Brug, aan het EETS-systeem toegevoegd.
De regionale uitbreiding van acceptatiegebieden in de BP Tollbox voor EETS kan draadloos worden uitgevoerd, zonder dat daarvoor extra hardware nodig is.

Tol, tanken en carwash: alle kosten op één verzamelfactuur
De BP Tolbox voor EETS is beschikbaar in verschillende pakketten. De Basic pakketaanbieding biedt efficiency en eenvoudige processen. Zo kunt u de installatie van de On Board Unit in eenvoudige stappen zelf uitvoeren. Na onmiddellijke activatie kunt u aan de slag met de uitgebreide basisfunctionaliteiten. Alle uitgaven die in Europa zijn gedaan met de tankpassen van uw bedrijf staan samen met de tolbetalingen op één factuur. Ook de kosten voor BP On Road Services, zoals het gebruik van veerdiensten, truck wash of parking, kunt u op deze factuur terugvinden. Zo houdt u alle kosten in detail bij en in de hand!


De BP Tollbox voor EETS is in enkele eenvoudige stappen tussen voertuigen uit te wisselen. Dit voorkomt een tijdrovend en kostbaar bezoek aan de garage. Bovendien is het niet langer nodig om een verzameling tolboxen voor verschillende landen aan boord te hebben. Dat scheelt ruimte en kosten.

 

Meer informatie over de BP Tolbox?

Heeft u vragen over BP Tolbox of tolbetalingen in het buitenland? Neemt u dan contact met ons op via 0578-612456 of vul hieronder uw naam en emailadres in en wij nemen contact met u op.
Please type your full name.

Invalid email address.

              bp tolbox
BP EETS Tolbox nu ook in Duitsland 

 

Waterstof voor thuistankinstallaties komt breed beschikbaar
Onderscheid je als landbouwmechanisatiebedrijf met Castrol ondersteuning!
Castrol Magnatec Relaunch
120 jaar Castrol
Infographic TRAXX praktijktest met tractoren
Hoeveel stikstof stoten bouwmachines en trekkers uit? (met rekenformule)
Contact