No result...

TRAXX diesel goedgekeurd als 'Lean & Green Tool'

Onlangs hebben wij het Lean & Green Tool certificaat in ontvangst mogen nemen voor TRAXX diesel!

Producten of diensten die aantoonbaar CO2 reduceren en zo kosten besparen, komen in aanmerking voor de Lean and Green Tool. TRAXX diesel is daarbij aan de hand van testrapporten en gebruikerservaringen beoordeeld en goed bevonden door TNO.

Bedrijven die een Plan van Aanpak opstellen hoe zij in 5 jaar tijd hun CO2-uitstoot van hun logistieke activiteiten gaan verlagen met minimaal 20%, ontvangen na goedkeuring de Lean & Green Award. Deze bedrijven kunnen TRAXX diesel t.w.v. 3,7% CO2-reductie opnemen in hun Plan van Aanpak. Blijkt dat zij dit uiteindelijk daadwerkelijk behalen, dan ontvangen zij de Lean and Green Star. Ook Dalhuisen is in het bezit van de Lean and Green Star.     

CO2-uitstoot is rechtstreeks gelinkt aan het brandstofverbruik van een motor. Deze TRAXX Lean & Green erkenning is dus indirect ook een referentie voor brandstofbesparing.

CO2-vriendelijke keten
Bijzonder is echter dat wij als TRAXX brandstofleverancier zelf ook Lean & Green zijn. Niet alleen verlaagt onze brandstof de CO2-uitstoot van onze klanten, het wordt ook op een CO2-vriendelijke manier geleverd. Deze combinatie van een product én een leverancier die beide Lean & Green zijn, is momenteel uniek in heel het Lean & Green netwerk.

Waterstof voor thuistankinstallaties komt breed beschikbaar
Onderscheid je als landbouwmechanisatiebedrijf met Castrol ondersteuning!
Castrol Magnatec Relaunch
120 jaar Castrol
Infographic TRAXX praktijktest met tractoren
Hoeveel stikstof stoten bouwmachines en trekkers uit? (met rekenformule)
Contact