Voor wat betreft het aanbod van BP Tankpassen is er altijd een pas die voor u geschikt is: of u nu zzp’er bent of een internationale onderneming heeft met een wagenpark van duizenden voertuigen.

 

Uitgebreid netwerk

Indien u gebruik maakt van een tankpas, wilt u daarvoor geen extra kilometers hoeven te maken. Met de tankpassen van BP heeft u toegang tot ruim 1.100 BP, Texaco of Total tankstations in de Benelux en tot ruim 22.000 tankstations in Europa (het Routex-netwerk)! Geen omrijkilometers meer dus!

 

Meer dan alleen brandstof

Met onze passen kunt u méér regelen dan alleen de brandstof voor uw voertuigen. Ook toltunnels tot wegenbelasting, eten voor uw chauffeurs en smeermiddelen; u bepaalt waar u de BP Tankpassen voor in laat zetten. Ondertussen heeft u realtime inzicht over het brandstofverbruik, aankopen van chauffeurs en het tankpasgebruik.

 

Online beheer

Met BP Online Beheer heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot het beheren van uw BP Tankpassen. U kunt online eenvoudig tankpassen bestellen, vervangen en/of blokkeren. Al uw facturen zijn gemakkelijk te downloaden en u stelt zelf limieten in voor het gebruik van de tankpassen.

 

Veiligheid

Veiligheid is bij tankpassen van groot belang. Niet alleen de veiligheid van onze gebruikers is daarbij belangrijk, maar ook als het gaat om het voorkomen van misbruik of oneigenlijk gebruik van uw tankpas(sen).

BP Tankpassen hebben daarom standaard diverse ingebouwde veiligheidsopties zoals een persoonlijk kaartnummer, het gebruik van speciale holograms, standaardlimieten in aantallen transacties en bedragen.

Daarnaast heeft u middels een up-to-date overzicht van alle transacties direct de mogelijkheid alle transacties in te zien. Ook ontdekt u middels een alert ongewone tankpatronen, die u in Cardcontroller tegen kunt gaan.  

De beste brandstoffen

Met uw BP Tankpas tankt u hoogwaardige brandstoffen van BP mét Active technologie! De brandstoffen met Active technologie werken vuilverwijderend. Ze werken al vanaf de eerste keer tanken en helpen het vuil dat is achtergelaten door basisbrandstoffen uit uw motor te verwijderen en voorkomen dat het terugkomt. De BP brandstoffen met Active technologie zijn verkrijgbaar bij de meeste BP-tankstations door heel Europa.

 

Adblue Dalhuisen