De functie:
Als  debiteurenbeheerder bij de Dalhuisen Groep in Epe houd jij jezelf volgens procedures bezig met het schriftelijk of telefonisch aanmanen van klanten. Jij verstuurt herinneringen en aanmaningen en treft eventueel betalingsregelingen. Jij weet duidelijke afspraken te maken en weet ondertussen een fijne samenwerking tussen ons en de klant in stand te houden. Wanneer echt nodig, schakel jij het incassobureau in en zorg jij voor de verdere afwikkeling van klantendossiers. Tevens verricht jij bijkomende administratieve werkzaamheden.

Je werkt plm. 15 uur per week vanuit ons kantoor in Epe. Dit kan, indien gewenst, gedeeltelijk ook vanuit huis.


Wie ben jij?
Voor deze functie zoeken wij iemand die beschikt over:

  • HBO denk- en werkniveau met een afgeronde financiële opleiding.
  • Aantoonbare ervaring als debiteurenbeheerder.
  • Een klantvriendelijke instelling. Je bent verder enthousiast, flexibel, pro-actief en resultaatgericht ingesteld.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en goede verbale communicatie. Je bent niet bang om te bellen en aan de telefoon ben je positief, helder en overtuigend.
  • Zelfstandigheid en accuratesse.
  • Begrip van debiteurenbeheer(software)pakket.


Wat bieden wij jou?
Ga je bij ons aan de slag?

Dan bieden we jou:

  • goede arbeidsvoorwaarden;
  • een actieve en collegiale omgeving;
  • een stabiele werkomgeving in een ambitieus en groeiend bedrijf.

 

Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je motivatie en je CV naar personeelszaken@dalhuisen.nl.
Je reactie zien we graag uiterlijk 9 augustus a.s. tegemoet. Voor inlichtingen kun je bellen naar Erik van Raalten via 0578-612456.Over de Dalhuisen Groep:

Wij willen de wereld in beweging houden, letterlijk én figuurlijk. Mobiliteit is ons ding. Van A naar B én verder!

Onze Klanten in o.a. de transport- en bouwsector als ook (onze) tankstations leveren we via eigen transport onze brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten

Wij helpen onze Klanten niet alleen verder door brandstoffen en smeermiddelen te leveren. Ook dénken we graag verder. We denken graag mee voordat onze Klant er zelf aan heeft gedacht. Wij nemen alleen genoegen met het allerbeste.

Slim werken is ons credo. Dat houdt niet alleen in dat we foutloos en snel willen werken, maar ook dat we ons ook continu willen verbeteren.

Met een team van betrouwbare, betrokken en klanthousiaste medewerkers nemen wij bij onze werkzaamheden een verantwoorde positie in de samenleving in. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de volgende generatie en bewegen mee in de energietransitie.

De Dalhuisen Groep is in Nederland een grote speler in de markt voor brandstoffen en smeermiddelen en bestaat uit een aantal verkooporganisaties, waaronder Gulf Nederland en Dalhuisen Olie.

Contact