Smeermiddelen - Automotive

Automotive

Voor uw bedrijf is het belangrijk dat u – ook voor wat betreft oliën – zo optimaal mogelijk kunt werken. Minder oliesoorten, maar die wél voldoen aan allerlei gestelde specificaties vanuit fabrikanten is dus erg belangrijk.

De nieuwste generatie motoren worden bovendien steeds kleiner en krachtiger en fabrikanten adviseren complexe, volledig synthetische oliën die bestand zijn tegen een hoge motordruk en bovendien aan allerlei doelstellingen moeten voldoen. De oliën van Castrol beschikken over zeer uitgebreide specificaties die de motoren langdurige bescherming bieden. Daarnaast ondersteunen wij u op technisch vlak en met ondersteunende marketingactiviteiten, gericht op uw klanten.

Wordt u Castrol Service Partner? Dan voegt u waarde toe aan uw garage en krijgt u toegang tot oplossingen zoals motorgarantie, online trainingen, reclame-uitingen en standaard werkprocedures die kunnen leiden tot meer klanten, hogere factuurwaarde en meer efficientie. Lees hier meer over hoe u als Castrol Service Partner uw waarde kunt verhogen.

Castrol Engine Shampoo

Castrol Engine Shampoo is een middel met een krachtig reinigingscomponent dat voorafgaand aan het verversen van de olie wordt gebruikt. Het verwijdert sludge in de motor en omhult de vuildeeltjes zodat ze gemakkelijk kunnen worden afgetapt.

Castrol Edge

Castrol Edge is ons meest geavanceerde assortiment in motoroliën, ontwikkeld om de motorprestaties te bevorderen wanneer u die het hardst nodig heeft.
Castrol EDGE vermindert wrijving met 20% voor de meest optimale prestaties.

Castrol Magnatec

De intelligente moleculen in Castrol Magnatec hechten zich als een magneet aan kritische motoronderdelen en zorgen zo voor een beschermende laag vanaf het moment dat u de motor start. Ideaal voor als u korte afstanden rijdt of veel in de stad rijdt.

Castrol GTX

Castrol GTX motoroliën helpen de levensduur van de motor te verlengen door schadelijke sludge op te ruimen. Daarnaast biedt het uw motor tot wel 50% meer bescherming tegen de vorming van nieuwe sludge.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden die Castrol mijn bedrijf kan bieden

Nieuwsberichten

Scroll naar top