Tankstations Dalhuisen

Tankstations

Dalhuisen exploiteert zowel onbemande als bemande tankstations. Wij zijn één van de vier officiële partners van BP in Nederland en exploiteren onze bemande tankstations daarom voornamelijk vanuit het merk BP.

Onze onbemande tankstations exploiteren we voornamelijk vanuit ons eigen merk Snel Tank.

Hieronder ziet u een overzicht van onze tankstations weergegeven.
Liever een overzicht in pdf? Bekijk dan dit overzicht.

Heeft u ondersteuning nodig in het gebruik van de Dalhuisen Tankpasportal?
Een video en beschrijving vindt u op deze pagina.

Laden ...
OPEN
ALL

Store Direction

Get Your Richtingen

Show Afstand In

Locatie

 

(Inter)nationaal tanken en elektrisch laden met onze tankpassen

Bent u veel onderweg? Dan bent u gebaat bij een tankpas waarmee u regionaal, nationaal of internationaal kunt tanken. Met de Dalhuisen Tankpas tankt u bij alle bemande en onbemande Dalhuisen-tankstations die u hierboven in de kaart ziet weergegeven.
Lees hier meer over de Dalhuisen Tankpas.

Rijdt u (inter)nationaal? Dan is de BP Plus Tankpas uitermate geschikt en tankt u met korting bij ruim 1.100 tankstations in Nederland en meer dan 24.000 strategisch gelegen tankstations in 32 Europese landen. Bovendien biedt de BP Plus Tankpas een groot aantal handige online tools.
Lees hier meer over de BP Plus Tankpas

Tankstationeigenaar?

Bent u zelfstandig tankstationeigenaar of verhuurder van één of meerdere tankstations? Naast eigen exploitatie van tankstations, zijn we ook leverancier van brandstoffen en bieden we mogelijkheden voor exploitatie van onze merken BP en Snel Tank. Aangezien we zelf ontzettend veel ervaring hebben in het exploiteren van tankstations, zijn we niet alleen leverancier, maar ook kennispartner. Benieuwd welke mogelijkheden wij bieden en wat we kunnen?
Lees er hier meer over.

Scroll naar top