Header LMB

Landbouwmechanisatie

Als Landbouwmechanisatiebedrijf verkoopt en onderhoudt u waardevolle machines.
Het materiaal dat uw klanten gebruiken, vraagt om steeds meer technische kennis.
Terwijl technologische ontwikkelingen op motorengebied elkaar in hoog tempo opvolgen, worden onderhoudsintervallen steeds langer.
Uw klanten verwachten van u een topprestatie. Het is dus logisch dat u deze topprestatie ook verwacht van uw leveranciers.

Een langere levensduur en minder stilstand van machines hangt onder meer samen met de kwaliteit van de producten die u inzet. De smeermiddelen van Castrol bieden u de kwaliteit die u nodig heeft om te kunnen voldoen aan deze standaarden. Maar er is meer!

 

Als onderdeel van een totaalpakket op het gebied van machine-onderhoud, kunt u bij ons terecht voor:

  • BP-Castrol smeermiddelen die de voertuigen van uw klant beschermen
  • (Duurzame) brandstoffen van TRAXX & GoodFuels
  • BP en Dalhuisen Tankpassen
  • Technische ondersteuning middels het trekkerkeuringsstation
  • Tankinstallaties
  • Onderhoudsartikelen/chemicals
  • Promotionele ondersteuning richting uw klanten

Producten & diensten

(Duurzame) brandstoffen

Naast onze basisbrandstoffen kunt u bij ons kiezen voor CO2-reducerende, CO2-compenserende of zelfs fossielvrije brandstoffen. Lees hier meer over (de werking van) onze (duurzame) brandstoffen.

Beschermende smeermiddelen

Onze smeermiddelen bieden uw machines en motoren de beste bescherming om probleemloos te kunnen functioneren. Ze verminderen de wrijving tussen onderdelen en beschermen zo tegen slijtage. Lees hier meer hoe onze superieure smeermiddelen uw voertuigen beschermen.

Locatie-onafhankelijk met tanken onderweg

Of u nu regionaal, nationaal of internationaal rijdt en met één of meerdere voertuigen. Wij hebben altijd een oplossing die bij uw bedrijfssituatie past. Bovendien geeft de online beheertool u direct inzage in uw verbruiksgegevens.

Technische ondersteuning met het trekkerkeuringsstation

Het trekkerkeuringsstation geeft u middels prints en grafieken informatie over de veiligheid, het vermogen, verbruik, capaciteit e.d. van de trekkers van uw klanten, waar u het onderhoud en eventuele reparaties op af kunt stemmen.

Veilige tankinstallaties

Alle dieseltanks moeten tegenwoordig voldoen aan diverse verplichte veiligheidsregels. Niet alleen qua materieel, maar ook qua plaatsingsvoorschriften. Het plaatsen van dieseltanks kunt u gerust aan ons overlaten. Lees hier meer over de opties en regels rondom tankinstallaties.

Promotionele ondersteuning richting uw klanten

Heeft u een shop waar u uw smeermiddelen aanbiedt voor wederverkoop? Dan ondersteunen wij u met de presentatie van artikelen, met acties of bijvoorbeeld wat voor u de beste inrichting voor uw schappenplan is.

Start met Castrol

Meer weten over ons aanbod?

Nieuwsberichten

Scroll naar top