Dalhuisen Tankpas

Waspas

Voor een stralende en schone auto kunt u terecht op onze locaties BP Epe, BP Vaassen en BP ’t Harde en Esso Epe.

Nóg gemakkelijker uw auto wassen met kenteken herkenning
Welkom bij de nieuwe vorm van autowassen!

Sinds kort kunt u met onze vernieuwde waspas heel eenvoudig wassen bij de was roll-over. U hoeft alleen nog maar uw auto uit te stappen om op start te drukken. Dus geen gedoe meer met tickets, bonnetjes of wachtrijen!

  1. U registreert uw waspas, koppelt uw kenteken en kunt eenvoudig uw tegoed opwaarderen.
  2. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de roll-over in te rijden, waar uw kenteken automatisch herkend wordt en na keuze van het programma uw auto middels onze innovatieve wasprogramma’s er weer stralend uit komt.

Ook in onze wasboxen betaalt u snel en eenvoudig met uw waspas.

Liever pinnen? Ook dat is geen probleem. U kunt bij zowel de roll-over of de wasboxen gemakkelijk betalen met uw pinpas of NFC op uw telefoon of smartwatch. Ook betalen met MT en TC is mogelijk.

Bent u een zakelijke rijder en maakt u gebruik van onze tankpas? Dan kunt u bovendien op rekening wassen en ontvangt u twee keer per maand een helder overzicht op uw huidige (zelfde) factuur als de vertankingen.

Altijd een schone auto voor een vast bedrag per maand
Stelt u zich eens voor: áltijd netjes voor de dag met een schone auto, zonder handen vol geld kwijt te zijn aan vele losse wasprogramma’s.

Alwéér een vieze auto door een modderplas of stoffige windvlaag, terwijl u deze gísteren nog heeft gewassen? Met ons wasabonnement wast u uw auto zonder extra kosten gerust weer opnieuw!

U betaalt een vast bedrag van €1.00 per dag en kunt genieten van onbeperkte wasbeurten van programma 2. Dit betekent dat u geld bespaart op dure eenmalige wasbeurten en profiteert van behoud van de lak van uw auto door de speciale glanswax.

Bovendien heeft u met onze kenteken herkenning geen gedoe met pasjes, wachtrijen of andere ongemakken.

Maak vandaag nog een account aan bij www.waspas.net

Binnenkort breiden we deze nieuwe wastechnologie uit naar de andere locaties.

 

Scroll naar top