Werken bij Dalhuisen

Over ons

Wij willen de wereld in beweging houden, letterlijk én figuurlijk.

Mobiliteit is ons ding. Van A naar B én verder! Met ons brede aanbod van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten, het eigen transport waarmee wij de producten distribueren én middels onze tankstations bieden wij een totaalpakket op het gebied van mobiliteit.

Wij helpen onze klanten niet alleen verder door brandstoffen en smeermiddelen te leveren. Ook dénken we graag verder. We denken graag mee voordat onze klant er zelf aan heeft gedacht. Wij nemen alleen genoegen met het allerbeste. Daarom maken wij gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit van de merken Gulf, BP, Castrol en TRAXX.

Slim werken is ons credo. Dat houdt niet alleen in dat we foutloos en snel willen werken, maar ook dat we ons ook continu willen verbeteren. Met een team van betrouwbare, betrokken en klanthousiaste medewerkers nemen wij bij onze werkzaamheden een verantwoorde positie in de samenleving in.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de volgende generatie. Wij zijn grensverleggend en professioneel. Nationaal of internationaal. Waar onze klanten zijn, zijn wij.

Wil je ook bij ons horen?

Check dan hier of er interessante vacatures voor je bij zitten.

Scroll naar top