Smeermiddelen - Transport

Transport

De juiste (motor)olie en vloeistoffen moeten ervoor zorgen dat uw vrachtwagens langer op de weg rijden tussen onderhoudsintervallen door, brandstof besparen en de levensduur van motoren verlengen.

Voor vrijwel elke vrachtwagen hebben wij een geschikt product beschikbaar voor u. Onze Castrol-producten beschikken bovendien over de meest uitgebreide specificaties en helpen u voldoen aan de wettelijke emissievoorschriften.
Zo beschikken we niet alleen over uitstekende motoroliën, maar ook over transmissievloeistoffen, antivriesmiddelen en vetten die het gemakkelijker maken om het juiste product voor de juiste toepassing te gebruiken en u helpen de best mogelijke prestaties uit uw voertuigen te halen.

Castrol Vecton

Moderne vrachtwagens ontwikkelen een hogere koppel met als gevolg hogere motortemperaturen en -druk. Uiteindelijk breekt de olie daardoor sneller af. Castrol Vecton gaat deze afbraak tegen, vermindert afzettingen, neutraliseert schadelijke zuren en past zich aan aan hoge temperaturen voor een langere levensduur van de olie.

Castrol Hyspin

De Castrol Hyspin producten bestaan uit een lijn van conventionele minerale oliën tot synthetische en specialistische oliën die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen met als doel slijtagebescherming, verhoging van de belastbaarheid, reinigend, water absorberend, bij gemengde wrijving of bijvoorbeeld bij hoog brandgevaar.

Castrol Transmax

Castrol Transmax met Smooth Drive Technology is ontwikkeld om soepeler te rijden en de levensduur van de transmissie te verlengen. De actieve regelmoleculen passen hun wrijvingsniveau automatisch aan wanneer druk en snelheid veranderen.

Ik wil weten welke producten nodig zijn om mijn wagenpark in topconditie te houden

Nieuwsberichten

Scroll naar top