Header Aannemerij en grondverzet

Aannemerij en Grondverzet

Uw machinepark vertegenwoordigt een grote investering die dag en nacht de beste bescherming nodig heeft. In uw branche is het niet alleen maar belangrijk om de bedrijfskosten laag te houden, de stilstand van uw machinepark te beperken en de levensduur te verlengen, maar ook uw uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen vormen een steeds grotere rol in uw bedrijfsvoering.

Of u nu kiest voor CO2-reductie, CO2-compensatie of de beste brandstof voor de motor van uw machines; voor iedere doelstelling die u heeft, hebben wij een passende oplossing. Bovendien adviseren en ondersteunen wij u bij de inzet van brandstoffen richting opdrachtgevers en in offertes en aanbestedingen.

U krijgt bij ons véél meer dan alleen brandstoffen:

  • De beste en meest duurzame brandstoffen op uw thuistankinstallatie of werklocatie
  • Duurzame brandstoffen of andere energiesoorten die uw CO2-voetafdruk en uitstoot van andere schadelijke stoffen verlagen
  • Ondersteuning bij de inzet van duurzame brandstoffen richting opdrachtgevers en in offertes en aanbestedingen
  • Brandstoffen onderweg middels onze tankpassen
  • Smeermiddelen die beschermen tegen wrijving en slijtage
  • Tankinstallaties & tankinstallatieonderhoud om uw brandstoffen in optimale kwaliteit te houden
  • Automatische bevoorrading, zodat u zelf niet hoeft te bestellen en niet zonder brandstof komt te staan
  • Eén aanspreekpunt voor al uw (inter-)nationale leveringen

Producten & diensten

Veilige tankinstallaties

Alle dieseltanks moeten tegenwoordig voldoen aan diverse verplichte veiligheidsregels. Niet alleen qua materieel, maar ook qua plaatsingsvoorschriften. Het plaatsen van dieseltanks kunt u gerust aan ons overlaten. Lees hier meer over de opties en regels rondom tankinstallaties.

Stikstof berekenen

Stikstof is momenteel een hot item. Maar hoeveel gram NOx stooten uw machines nu uit? En hoe rekent u dat om naar uitstoot per liter diesel? Lees hier meer over het berekenen en reduceren van stikstof.

Jaarlijks verplichte water- en sludgecontrole

Voorkom brandstofproblemen in uw tankinstallatie en controleer daarom regelmatig op water en sludge. Bovendien is deze controle voor bovengrondse stalen tanks zelfs wettelijk verplicht om jaarlijks uit te laten voeren. Lees meer over water en sludge.

Brandstoffen

Naast onze basisbrandstoffen kunt u bij ons kiezen voor CO2-reducerende, CO2-compenserende of zelfs fossielvrije brandstoffen. Lees hier meer over (de werking van) onze (duurzame) brandstoffen.

Smeermiddelen

Onze smeermiddelen bieden de auto’s van uw klanten de beste bescherming om probleemloos te kunnen functioneren. Ze verminderen de wrijving tussen onderdelen en beschermen zo tegen slijtage. Bovendien beschikken ze over de meest uitgebreide specificaties. Lees hier meer hoe onze superieure smeermiddelen de auto’s van uw klant beschermen.

Tanken onderweg

Of u nu nationaal of internationaal rijdt, met één of meerdere voertuigen; wij hebben altijd een oplossing die bij uw situatie past.

Meer weten over ons aanbod?

Nieuwsberichten

Scroll naar top