Dalhuisen Tankpas

BP Tankstation Nunspeet

BP Nunspeet is een fijne en gastvrije plek om te tanken. Op 5 minuten afstand van de A28.

BP Nunspeet is een fijne en gastvrije plek om te tanken. Naast topkwaliteit brandstoffen voor uw auto, motor of boot kunt u in onze winkel zelf ook even ‘bijtanken’. Een lekker broodje, verkoelend drankje of iets lekkers voor onderweg: u vindt het allemaal in onze tankshop. Ook kunt u bij ons een 5 of 10,5 kg gasfles kopen. Vanaf de snelweg A28 bereikt u ons tankstation binnen vijf minuten!

Tanken op vijf minuten van de A28 bij BP Nunspeet

Ons tankstation ligt precies tussen het Veluwemeer en de A28. Daardoor is ons tankstation een handige plek om te tanken als u gaat varen. Ook als u op de A28 tussen Amersfoort en Zwolle rijdt en de hoge literprijzen langs de snelweg wilt vermijden, loont het de moeite om bij ons te tanken. Vanaf afrit 15 (Epe) bent u binnen vijf minuten bij ons tankstation. Wereldwijd staan de brandstoffen van BP namelijk bekend vanwege hun duurzame karakter, hoge efficiency en uitstekende prestaties.

De ruime openingstijden van BP Nunspeet

Onze tankshop aan de F.A. Molijnlaan 188 in Nunspeet is van maandag tot en met zaterdag geopend van 7.00 tot 21.00 uur. Op zondag opent onze winkel om 9.00 uur.

Tijdens de openingstijden van onze winkel, kunt u bij ons uw DHL-pakketjes afhalen of inleveren. Pakketten van PostNL kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week inleveren en/of ophalen via onze PostNL buitenkast.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook topkwaliteit brandstoffen van BP tanken. Bij BP Nunspeet tankt u de volgende soorten brandstof: 

  • E10 benzine
  • Ultimate E5 benzine
  • B7 diesel

Ook voor uw gasfles

De wijde regio rondom Nunspeet is een geliefde vakantiebestemming voor jong en oud. Staat u ook op de camping en wilt u graag uw gasfles omruilen of een nieuwe gasfles kopen? Dan bent u daarvoor ook aan het goede adres bij BP Nunspeet. Wij hebben diverse gasflessen van zowel 5 als 10,5 kg. En gaat u barbecuen? Dan kunt u bij ons gelijk ook uw houtskool kopen, dat is handig! Ook voor haardhout kunt u bij ons terecht. Heerlijk voor een lange zomeravond of om er ‘s winters warmpjes bij te zitten.

Ondersteuning nodig bij de Dalhuisen Tankpas portal?

Deze handleiding loodst u eenvoudig door de portal.

Bekijkt u de handleiding liever als video? Dat kan via onderstaande video.

Vraag de Dalhuisen Tankpas aan!

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Scroll naar top