Dalhuisen Tankpas

BP Tankstation 't Harde

Bij BP ’t Harde tankt u direct aan de snelweg, maar zonder de hoge snelwegprijzen.

Bij BP ’t Harde tankt u direct aan de snelweg, maar zonder de hoge snelwegprijzen. Bovendien kunt u bij ons uw auto wassen of iets lekkers voor onderweg halen. Ook kunt u bij ons een 5 kg of 10,5 kg gasfles kopen. Handig voor uw caravan of als u bijvoorbeeld gaat barbecuen! Bovendien zijn wij servicepunt voor DPD-, DHL- en UPS-pakketjes. U vindt ons tankstation direct bij op- en afrit 16 van de A28, langs de weg tussen Elburg en Epe.

Tanken bij BP ’t Harde, gelijk onderaan de A28

Rijdt u op de A28 tussen Zwolle en Amersfoort en brandt uw brandstoflampje? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om aan de snelweg te tanken. Maar wist u dat u makkelijk geld kunt besparen? Meteen onderaan afrit 16 vindt u namelijk BP ’t Harde. Daar tankt u niet alleen goedkoper, maar bent u bovendien verzekerd van de topkwaliteit brandstoffen van BP. Onze brandstoffen zijn wereldwijd toonaangevend als het gaat om prestaties, efficiëntie en duurzaamheid.

Benzine, diesel, LPG en AdBlue 

BP ’t Harde heeft een tankshop die zeven dagen per week is geopend tot 21.00 uur. Onze winkel aan de Eperweg 105 opent van maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur, op zaterdag om 7.00 uur en op zondag om 9.00 uur. 

Ook buiten openingstijden kunt u bij ons tanken dankzij onze nachtautomaat. U kunt dus altijd op ons rekenen, wanneer u ook maar wilt tanken! Bij BP ’t Harde kunt u terecht voor de volgende brandstoffen: 

  • E10 benzine 
  • Ultimate E5 benzine 
  • B7 diesel 
  • Ultimate B7 diesel 
  • LPG (niet beschikbaar via nachtautomaat) 
  • AdBlue 

Begin uw reis goed bij BP ’t Harde 

Naast tanken kunt u bij ons ook uw auto wassen. En heeft u dorst of lekkere trek of wilt u iets lekkers halen voor onderweg? In onze shop vindt u ook een ruim assortiment heerlijke broodjes, diverse drankjes en smaakvolle snacks. Bovendien kunt u bij ons tankstation haardhout en verschillende soorten gasflessen van 5 kg of 10,5 kg kopen. Voor de barbecue kunt u bij ons ook terecht voor houtskool. Het team van BP ’t Harde helpt u graag weer op weg. Goede reis! 

Ondersteuning nodig bij de Dalhuisen Tankpas portal?

Deze handleiding loodst u eenvoudig door de portal.

Bekijkt u de handleiding liever als video? Dat kan via onderstaande video.

Vraag de Dalhuisen Tankpas aan!

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Scroll naar top