castrolpartner4life

Castrol Partner 4 Life

Voor uw bedrijf is het belangrijk dat u – ook voor wat betreft oliën – zo optimaal mogelijk kunt werken. Minder oliesoorten, maar die wél voldoen aan allerlei gestelde specificaties vanuit fabrikanten is dus erg belangrijk.

Reclameborden binnen en buiten

Wist u dat meer dan 30% van het wagenpark in Nederland en België Castrol wordt aanbevolen door fabrikanten? Middels op uw bedrijf afgestemde communicatiemiddelen, verhogen we uw merkimago en versterken wij de al aanwezige herkenbaarheid en loyaliteit aan uw garage.

Efficiëntere werkwijze

Standaard werkprocedures helpen uw processen te standaardiseren en zorgen voor een betere klantervaring, meer professionaliteit in uw bedrijfsvoering en lagere operationele kosten.

Digitale ondersteuning

De digitale ondersteuning vanuit Castrol helpt uw online zichtbaarheid naar een hoger plan middels Google mijn bedrijf, Online Training, Tool garage zoeken en digitaal ondersteunend materiaal.

Electronic Visual Health Check

EVHC geeft uw klant inzicht in toekomstige of preventieve te nemen maatregelen voor probleemloos rijden. Hiermee ondersteunt EVHC de tevredenheid van uw klanten en verhoogt daarnaast uw omzet.

 

Onderscheid u ook als Castrol Service Partner!

En profiteer van de talloze ondersteuning die u in vrijheid kunt toepassen!

Nieuwsberichten

Scroll naar top