Groene Waterstof 1

Groene Waterstof

Overheden zijn in snel tempo regels en wetgeving aan het maken om emissies terug te brengen. Ook in aanbestedingen worden steeds strengere eisen gesteld aan bedrijven voor wat betreft duurzaamheidsmaatregelen.

Emissieneutraal

Groene Waterstof is de onmisbare schakel voor de klimaatneutrale energiemix om tevens de steeds strengere doelstellingen te kunnen behalen. Voor Groene Waterstof geldt een CO2-emissiereductie van 100% van Tank to Wheel. Van Well to Wheel is de CO2-emissiereductie 67%.

(Mobiele) (thuis)tankinstallatie Groene Waterstof

Wilt u een waterstoftankvoorziening op eigen terrein? Dan kunnen uw bedrijfsvoertuigen bijgetankt worden zonder verdere onderbreking of omrijkilometers. Een duurzame en efficiënte oplossing dus! Bovendien kennen voertuigen die op Groene Waterstof rijden een hoge actieradius.
Een waterstoftankvoorziening kan prima transporteerbaar gemaakt worden, zodat deze flexibel inzetbaar is op bijvoorbeeld bouwplaatsen.

Complete ondersteuning

Bij het installeren van een waterstoftankvoorziening komt het een en ander kijken zoals vergunningen, financiering, installatie, onderhoud en meer. Middels onze technische kennis en oplossingen voor productie, transport en opslag van groene waterstof ontzorgen wij u gedurende het gehele traject.

Wilt u meer informatie over Groene Waterstof?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op of plannen een gesprek met u in waarin wij uw vragen beantwoorden.

Nieuwsberichten

Scroll naar top