Smeermiddelen - landb_grondv_aann

Off-road

Bij het onderhoud van landbouw- en grondverzet voertuigen is het van belang dat smeermiddelen multifunctioneel zijn. Castrol heeft multifunctionele smeermiddelen voor zowel in de motor als voor de hydraulische systemen. Zo heeft u een beperkte voorraad smeermiddelen en vloeistoffen om al uw machines te kunnen onderhouden.

De kwaliteitsvolle smeermiddelen van Castrol geven optimale bescherming van landbouwvoertuigen en -machines voor maximale onderhoudsintervallen zonder zorgen. De producten voorkomen roetophoping en vormen een beschermende laag voor metalen oppervlakken.

Castrol Vecton

Moderne vrachtwagens ontwikkelen een hogere koppel met als gevolg hogere motortemperaturen en -druk. Uiteindelijk breekt de olie daardoor sneller af. Castrol Vecton gaat deze afbraak tegen, vermindert afzettingen, neutraliseert schadelijke zuren en past zich aan aan hoge temperaturen voor een langere levensduur van de olie.

Castrol Hyspin

De Castrol Hyspin producten bestaan uit een lijn van conventionele minerale oliën tot synthetische en specialistische oliën die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen met als doel slijtagebescherming, verhoging van de belastbaarheid, reinigend, water absorberend, bij gemengde wrijving of bijvoorbeeld bij hoog brandgevaar.

Castrol Transmax​

Castrol Transmax met Smooth Drive Technology is ontwikkeld om soepeler te rijden en de levensduur van de transmissie te verlengen. De actieve regelmoleculen passen hun wrijvingsniveau automatisch aan wanneer druk en snelheid veranderen.

Ik wil meer weten over de producten die Castrol mijn bedrijf kan bieden

Nieuwsberichten

Scroll naar top