Dalhuisen_header_vacature_2

Vacature Verkoopmedewerker Tankstation BP ’t Harde

Beschik jij over het enthousiasme
klanten met een goed gevoel hun weg te laten vervolgen?

vacature content specialist

Wij zijn op zoek naar een

Verkoopmedewerker tankstation

zaterdag avond (8u)

Wij zoeken een nieuwe collega voor diverse locaties.

Als klanthousiaste medewerker op onze service gerichte tankstations zorg je voor de verkoop van brandstoffen en shopartikelen. Jij adviseert je klanten waar nodig, rekent de brandstoffen en shopartikelen af, neemt pakketjes aan en zorgt ervoor dat jouw klanten met een goed gevoel hun weg weer vervolgen. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten goed aangevuld zijn, prijzen correct staan en het tankstation en de shop er netjes bij staan.  

Je werktijden zijn flexibel.

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

Ga je bij ons aan de slag?
Dan bieden we jou:

Wie zijn wij?

Wij willen de wereld in beweging houden, letterlijk én figuurlijk. Mobiliteit is ons ding. Van A naar B én verder!

Dalhuisen Tankstations beschikt over 17 bemande en onbemande tankstations in (met name) Midden-Nederland onder de merken BP, Gulf, Esso en Snel Tank. Op diverse tankstations beschikken we over één of meer autowasgelegenheden. Verder kunnen onze klanten met een Dalhuisen Tankpas of BP Tankpas op onze tankstations terecht.

Wij nemen alleen genoegen met het allerbeste en slim werken is ons credo. Dit houdt niet alleen dat we foutloos en snel willen werken, maar ook dat we ons continu willen verbeteren.

 

De energiewereld is volop in beweging. Dat daagt ons uit om actief te zoeken naar duurzame producten en oplossingen die effectief bijdragen aan een beter milieu.

Onze kernwoorden?

Ik heb interesse!

  • Of bel ons voor meer informatie: 0578 – 612 456

Dalhuisen levert snel, correct en duidelijk hun olie. Bovendien kan er altijd wat georganiseerd worden. Die betrouwbaarheid en zekerheid is heel belangrijk voor ons. Dalhuisen heeft met Castrol voor de hele automotive een geweldig mooie en complete lijn van hoge kwaliteit olie.

Autoservice van de Mars
Gerrit van de mars

We zijn continu bezig met innovaties zoals brandstofinnovaties. Met BP hebben wij een uitstekend landelijk dekkend netwerk dat prima aansluit op onze 17 standplaatsen.
Door het contact met Dalhuisen blijft het toch persoonlijk.
St. van den Brink heeft gekozen voor TRAXX Diesel. Dat zien wij terug in ons brandstofverbruik en in ons onderhoud qua filters.
Bij demontage zien ze er veel schoner uit.

St van den Brink
Alex van den Brink

Machines worden beter, geavanceerder en de motoren die daarin zitten vragen om een betere brandstof. Die besparing doet eigenlijk die verhoging in centen teniet. Dus in principe kon ik een hoogwaardige brandstof inkopen voor dezelfde prijs.

Van Mourik, Beekbergen
Wim van Mourik

Wij willen altijd het beste van het beste hebben zodat we gegarandeerd goede kwaliteit kunnen leveren. Dat is terug te zien in materiaal, gereedschappen en ook qua smeerolie.
De relatie van Dalhuisen is daarbij ook heel prettig door de goede manier van afspraken en adequate manier van handelen.

Autobedrijf Klink
Gerard Klink

Met de merken BP, Castrol en TRAXX levert Dalhuisen hoogwaardige smeermiddelen die perfect aan de normen en eisen van onze leveranciers voldoen. Snelle, maar vooral betrouwbare leveringen zijn voor ons superbelangrijk. Daarnaast geeft Dalhuisen ons specialistisch advies, vakkundige ondersteuning, maar ook scherpe prijzen.

Timmerman LMB
Sandra Klautzsch

Net als Dalhuisen zijn wij ook een familiebedrijf en dat zie je echt terug in de betrokkenheid en het verantwoordelijkheidsgevoel. Olie is voor ons olie. Daarmee worden andere aspecten belangrijk, zoals betrouwbaarheid, afspraak is afspraak en snelheid.

Van Essen Bandenservice
Wilco van Essen

Wij realiseren met TRAXX Diesel een brandstofbesparing van 5%.

St van den Brink
Sander Jansen
Scroll naar top