Header Tankstations

Tankstations

Als zelfstandig eigenaar of verhuurder van een of meerdere tankstations bepaalt u zelf uw strategie. U heeft dan automatisch te maken met een markt met enorm fluctuerende brandstofprijzen, hogere pompkortingen, de opkomst van elektrische auto’s en meer.

Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat veel ondernemers er daardoor over nadenken wat ze met hun tankstation willen voor de toekomst; verder ontwikkelen, overschakelen naar onbemand, verkopen, overdragen naar een volgende generatie of verhuren. Hoe zit dat bij u?

Voor bijna alle opties hebben wij een passende oplossing voor u.

exploiteren-tankstation

Het exploiteren van uw tankstation met BP

Als één van de vier officiële BP-partners in Nederland, kunt u bij ons terecht om uw tankstation te exploiteren als BP-locatie.

U maakt dan gebruik van BP brandstoffen met ACTIVE technologie. Deze geavanceerde brandstoffen verwijderen schadelijk vuil uit motoren en helpen het ontstaan van nieuw vuil te voorkomen.
Lees hier meer over BP ACTIVE brandstoffen.

Daarnaast krijgt u de mogelijkheid Castrol smeermiddelen in uw shop aan te bieden. De smeermiddelen van Castrol beschermen de kritieke onderdelen in de motoren in de auto’s van uw klanten. Lees hier meer over de Castrol smeermiddelen.

Heeft u een BP tankstation? Dan kunt u automatisch gebruik maken van één van de meest interessante spaarprogramma’s, namelijk FreeBees. Uw klanten sparen voor punten die ingewisseld kunnen worden bij o.a. BCC, BigBazar, Douglas, FreeBeesshop.nl, Sport2000 en FonQ. Lees hier meer over het FreeBees spaarprogramma.

Brandstoffen

(Duurzame) kwaliteitsbrandstoffen​

Naast de standaard Euro-producten en diesel EN590, koopt u bij ons ook diverse duurzame producten zoals GoodFuels HVO20, GoodFuels HVO100, maar zelfs ook waterstof! In deze energietransitie adviseren wij u graag over de meest actuele energiesoorten.

Snel Tank

Kies voor zekerheid met Snel Tank

Met Snel Tank bieden we u unieke en flexibele huurmogelijkheden in combinatie met de zekerheid van een stabiele partner en een mooi, goed onderhouden tankstation voor uw deur. Lees hier meer over de zekerheid die Snel Tank u biedt.

Aanbod van tankpassen en acceptatie van onze tankpassen op uw tankstation

Wordt u een BP tanklocatie? Dan kunt u uiteraard de BP Tankpas laten doorstromen op uw locatie. Blijft u uw eigen naam behouden, maar krijgt u van ons uw brandstoffen geleverd? Dan heeft u de mogelijkheid onze tankpas op uw locatie te laten doorstromen.

Facilitaire ondersteuning om u te ontzorgen

Aangezien wij niet alleen leverancier zijn van brandstoffen, maar zelf ook tankstations exploiteren, weten wij precies wat er allemaal bij komt kijken. Wij hebben dan ook alle kennis en ervaring tot onze beschikking om het ondernemen voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Promotionele ondersteuning

Heeft u zelf weinig inspiratie om acties op te zetten en uit te rollen? Geen probleem. Dan neemt u toch gewoon onze acties over? Of we bedenken en regelen samen een actie speciaal voor uw tankstation.

Meer weten over
ons aanbod?

Scroll naar top