Archieven: Testimonials

Testimonials post type

Gerrit van de mars, Autoservice van de Mars

Dalhuisen levert snel, correct en duidelijk hun olie. Bovendien kan er altijd wat georganiseerd worden. Die betrouwbaarheid en zekerheid is heel belangrijk voor ons. Dalhuisen heeft met Castrol voor de hele automotive een geweldig mooie en complete lijn van hoge kwaliteit olie.

Alex van den Brink, St van den Brink

We zijn continu bezig met innovaties zoals brandstofinnovaties. Met BP hebben wij een uitstekend landelijk dekkend netwerk dat prima aansluit op onze 17 standplaatsen. Door het contact met Dalhuisen blijft het toch persoonlijk. St. van den Brink heeft gekozen voor TRAXX Diesel. Dat zien wij terug in ons brandstofverbruik en in ons onderhoud qua filters. …

Alex van den Brink, St van den Brink Lees verder »

Wim van Mourik

Machines worden beter, geavanceerder en de motoren die daarin zitten vragen om een betere brandstof. Die besparing doet eigenlijk die verhoging in centen teniet. Dus in principe kon ik een hoogwaardige brandstof inkopen voor dezelfde prijs.

Gerard Klink, Autobedrijf Klink

Wij willen altijd het beste van het beste hebben zodat we gegarandeerd goede kwaliteit kunnen leveren. Dat is terug te zien in materiaal, gereedschappen en ook qua smeerolie. De relatie van Dalhuisen is daarbij ook heel prettig door de goede manier van afspraken en adequate manier van handelen.

Sandra Klautzsch, Timmerman LMB

Met de merken BP, Castrol en TRAXX levert Dalhuisen hoogwaardige smeermiddelen die perfect aan de normen en eisen van onze leveranciers voldoen. Snelle, maar vooral betrouwbare leveringen zijn voor ons superbelangrijk. Daarnaast geeft Dalhuisen ons specialistisch advies, vakkundige ondersteuning, maar ook scherpe prijzen.

Wilco van Essen, Van Essen Bandenservice

Net als Dalhuisen zijn wij ook een familiebedrijf en dat zie je echt terug in de betrokkenheid en het verantwoordelijkheidsgevoel. Olie is voor ons olie. Daarmee worden andere aspecten belangrijk, zoals betrouwbaarheid, afspraak is afspraak en snelheid.

Scroll naar top