WATERSTOF VOOR THUISTANKINSTALLATIES KOMT BREED BESCHIKBAAR

Epe, 16 februari 2021 – Dalergy group (waaronder Gulf Nederland en Dalhuisen Olie) en Twinning Energy zijn een exclusief partnerschap aangegaan om waterstof aan te kunnen bieden aan bedrijven met een (mobiele) (thuis)tankinstallatie. De focus van Dalergy Group op afnemers met een eigen tankinstallatie in combinatie met de kennis van Twinning Energy omtrent waterstof zorgt ervoor dat waterstof beschikbaar wordt voor (groot)verbruikers in onder andere de bouw-, transport-, infra- en landbouwsector.

Van brandstofleverancier naar duurzame energieleverancier

‘Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol bij het verkrijgen van opdrachten, waardoor ook duurzame brandstoffen steeds belangrijker worden’, aldus Peter Dalhuisen, directeur van de Dalergy group. ‘Wij willen voorloper zijn in het bieden van een steeds uitgebreider portfolio aan alternatieve energiesoorten die daadwerkelijk bijdragen aan een lagere CO2-footprint en over een bewezen techniek beschikken. Door onze samenwerking met Twinning Energy voegen wij waterstof toe aan dit steeds uitgebreidere aanbod met o.a. ethanol, FAME (bio-diesel), gehydrogeneerde plantaardige olie (HVO) en premium dieselproducten zoals Gulf Diesel Green, TRAXX Diesel en het CO2-compenserende product TRAXX Zero. Ook het aanbieden van groene stroom en groengas past in deze strategie.

Autoriteit in waterstofvoorzieningen

Twinning Energy is een totaal dienstverlener die klanten adviseert en ontzorgt in duurzaam ondernemen met waterstof. Wim Peels, general manager van Twinning Energy legt uit: ‘We ervaren een sterk toenemende vraag van onze klanten naar waterstofoplossingen, zoals een compact tankstation of lokale waterstofproductie bij het eigen bedrijf. Wij willen ervoor zorgen dat bedrijven direct aan de slag kunnen met duurzaam ondernemen en we zijn ervan overtuigd dat we samen met Dalergy Group ondernemers kunnen bedienen in de totale duurzamere energiemix.’

Meer weten? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Scroll naar top