Dalhuisen laadinfra elektriciteit

DALHUISEN BIEDT KLANTEN INTEGRALE LAAD- EN ENERGIEVOORZIENINGEN

Epe, 11 oktober 2022 – Vanaf heden biedt Dalhuisen haar klanten integrale laad- en energievoorzieningen aan. Dankzij een krachtige samenwerking tussen moederbedrijf FinCo Fuel Groep en EQUANS, een vooraanstaand internationaal technisch dienstverlener, is Dalhuisen in staat om eindgebruikers in de on- en offroad-sectoren nog verder te helpen met hun verduurzamingsproces. Vanaf heden is het bedrijf hiermee in staat totaaloplossingen aan te bieden op het gebied van elektriciteit en laadinfra; van de complete infrastructuur tot slimme laadoplossingen.

 

Complexe elektrische pakketten

Directeur Peter Dalhuisen van Dalhuisen vertelt over de bijzondere samenwerking: ‘Geholpen door de laadinfrastructuur van EQUANS kunnen we niet alleen voorzien in snelladers, maar ook in complexere elektrische pakketten waarvoor het elektriciteitsnet op dit moment geen capaciteit heeft. We bieden onze klanten een totaalpakket van verschillende energiedragers aan, zoals EV-laadpunten en zonnepanelen’. Dalhuisen is hiermee leverancier van complete energiepakketten; niet alleen van de energiedragers, maar dankzij de samenwerking met EQUANS ook van infrastructuur en onderhoud. Zo is het bedrijf in staat energieoplossingen op maat te verzorgen op het terrein van de klant.


Gezamenlijke totaalleverancier voor duurzame, alternatieve energie-oplossingen

Om klanten te ondersteunen in hun verduurzamingsprocessen, biedt Dalhuisen reeds een totaalmix aan energieoplossingen. Dit zijn zowel vloeibare (duurzame of brandstofbesparende) brandstoffen, zoals TRAXX Diesel, TRAXX Zero en GoodFuels HVO. Daarnaast biedt zij ook andersoortige duurzame energiedragers, zoals gasvormige brandstoffen, waterstof en elektriciteit.

In de wederzijdse samenwerking met EQUANS, zal EQUANS de organisatie op haar beurt introduceren als preferred supplier voor (duurzame-) vloeibare brandstoffen in haar bekende afzetmarkten.

Dalhuisen laadinfra elektriciteit

Scroll naar top