Dalhuisen Tankpas

BP Tankstation Putten

Gunstige ligging langs de doorgaande weg tussen Voorthuizen en Ermelo

Bij BP Putten kunt u zowel tanken als shoppen. Ook bent u bij ons aan het goede adres voor een gasfles van 5 of 10,5 kg. En dankzij onze gunstige ligging langs de doorgaande weg tussen Putten en Ermelo bent u snel weer op weg.

Hartelijk welkom bij BP Putten

Ons team in Putten heet u van harte welkom! U vindt ons tankstation aan de rand van Putten, aan de Oude Rijksweg 9 om precies te zijn. Omdat ons tankstation direct langs de N303 van Voorthuizen naar Ermelo ligt, bent u snel weer op weg. Dat is handig! Dus wilt u even snel tanken, maar heeft u geen zin om de hoge snelwegprijzen te betalen? Dan bent u bij BP Putten aan het goede adres.

24/7 tanken bij BP Putten

De winkel bij ons tankstation is van maandag tot en met zaterdag geopend van 7.00 tot 21.00 uur. Op zondag opent de winkel om 8.00 uur en sluiten we eveneens om 21.00 uur. Bent u buiten openingstijden in de buurt en wilt u graag tanken? Geen probleem: dankzij onze nachtautomaat kunt u ook ’s avonds laat, ’s nachts en ’s ochtends vroeg bij ons terecht. Zo kunt u altijd op ons rekenen! U kunt bij BP Putten de volgende topkwaliteit brandstoffen van BP tanken: 

  • E10 benzine
  • Ultimate E5 benzine
  • B7 diesel
  • Ultimate B7 diesel
  • LPG (niet beschikbaar via nachtautomaat)

Zelf ook even bijtanken? 

Wilt u zelf ook graag even bijtanken? Dan kunt u in onze shop terecht voor diverse broodjes, drankjes en snacks. Ook voor gasflessen van 5 of 10,5 kg bent u bij BP Putten aan het goede adres. Ideaal voor als u bijvoorbeeld met de caravan op vakantie gaat of de barbecue aansteekt. Over de barbecue gesproken: wij hebben ook houtskool én haardhout. Zo zit u er ‘s zomers en ‘s winters warmpjes bij!

Tot slot zijn wij ook servicepunt van PostNL, DPD en DHL. Graag tot ziens bij BP Putten! Voor PostNL- en DHL-pakketten geldt dat u deze 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt inleveren en/of ophalen via onze PostNL- en DHL-buitenkasten. 

Ondersteuning nodig bij de Dalhuisen Tankpas portal?

Deze handleiding loodst u eenvoudig door de portal.

Bekijkt u de handleiding liever als video? Dat kan via onderstaande video.

Vraag de Dalhuisen Tankpas aan!

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Scroll naar top