Laadplein_Dordrecht (1)

Elektriciteit

Als leverancier van elektriciteit, voorzien wij u van laadoplossingen onderweg, maar ook van laadoplossingen op uw bedrijfslocatie inclusief de volledige laadinfrastructuur.

Laden op uw bedrijfslocatie

Wilt u laadpalen op uw eigen bedrijfslocatie? Dan kunt u kiezen uit verschillende opties, zoals elektriciteit afnemen via het stroomnet óf elektriciteit via uw eigen stroomwinning.

Verzorging van uw laadinfrastructuur

Als het gaat om uw laadinfrastructuur, ontvangt u van ons volledige ondersteuning; van advies vóór de aanleg tot het volledige beheer en onderhoud.

  • Advies over de benodigde infrastructuur en energievoorzieningen
  • Ontwerp van het laadplan en de installatie
  • De installatie conform de gestelde regelgeving en testen voorafgaand aan de lancering
  • Onderhoud bij storingen en actiegericht herstel
  • Beheer van uw laadomgeving en verwerking van uw transacties

Verschillende oplossingen

Qua installatie kunt u kiezen voor koop, lease of exploitatie.

Onderweg laden

Zijn uw voertuigen veelal onderweg en onvoldoende bij u op het bedrijf om daar op te laden? Kiest u dan voor de oplossingen van BP Plus Fuel & Charge en/of de Dalhuisen Tankpas.

Met de BP Fuel & Charge tankpas heeft u toegang tot bijna 85.000 laadpunten in Nederland en meer dan 200.000 laadpunten in Europa. Deze tankpas geeft u de mogelijkheid om met één tankpas zowel brandstof te tanken als elektrisch te laden.

Zakelijke oplossingen voor grote bedrijven

Wilt u ondersteuning die nóg verder gaat dan alleen de levering en aanleg van uw elektriciteit en infrastructuur? Ga met ons in gesprek als u oplossingen zoekt voor netcongestie (waarbij de vraag naar transport van elektriciteit groter is dan de transportcapaciteit van het net), ontzorging van beheer en onderhoud, integratie van HBE’s in uw business case en koppeling van laadinfra aan uw logistieke planning.

Vraag een gesprek aan over onze elektriciteitsoplossingen!

Nieuwsberichten

Scroll naar top