pexels-andrea-piacquadio-927022-1

Vacature Accountmanager

Ben jij commercieel en wil je werken bij een ambitieuze organisatie die vooraan staat in de markt van (duurzame) brandstoffen?

Wij zijn op zoek naar een

Accountmanager Brandstoffen & Smeermiddelen

(1 FTE, m/v)

die middels zijn/haar kennis en commerciële drive soepel contact legt en klanten aan zich weet te verbinden.

Jouw prospects en klanten zijn bedrijven in de sectoren: transport, loon- en grondverzet en aannemerij die gevestigd zijn in Midden- en Oost-Nederland.

Dit zoek jij in een baan

Allereerst een dynamische functie in een ambitieus, gezond bedrijf dat vooraan staat in de markt en dat niet schroomt te investeren in de toekomst. Je krijgt veel vrijheid, maar ook een grote mate van verantwoordelijkheid. Daarnaast kom je in een team met gedreven en betrokken collega’s en hebben wij natuurlijk de allerleukste klanten. Het salaris is in overeenstemming met jouw competenties en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld.

Wie ben jij en waar ga jij je mee bezig houden?

Jij bent een open persoonlijkheid, legt gemakkelijk nieuwe contacten en weet de juiste vragen te stellen om snel tot de kern te komen. De verkregen informatie gebruik je om bruggen te slaan naar de behoeftes van prospects en klanten. Met jouw overtuigingskracht, kennis en senioriteit zien ze geen andere optie meer dan met jou samen te werken.

Dat betekent dat jij je relaties adviseert over mobiliteitsmogelijkheden, duurzame brandstofontwikkelingen, je onderhandelt over prijzen, verkoopvoorwaarden en leveringscontracten. Je bouwt een sterke relatie op en treedt op als sparringpartner.

Aangezien je veelal je eigen planning bepaalt, beschik je over een flinke dosis discipline, doorzettingsvermogen en drive. Je hebt ervaring met MS Office en bent punctueel in het verwerken en nakomen van je afspraken. Je acteert op HBO denkniveau en hebt minimaal drie jaar ervaring in een salesfunctie.

Wie zijn wij?

Wij zijn Dalhuisen, een betrokken aanbieder van brandstoffen en smeermiddelen voor professionele gebruikers. Als strategisch partner van BP/Castrol/TRAXX in Nederland maken wij exclusief gebruik van onderscheidende oplossingen en producten van topmerken als BP, Castrol en TRAXX.

De energiewereld is volop in beweging. Dat daagt ons uit om actief te zoeken naar duurzame producten en oplossingen die effectief bijdragen aan een beter milieu.

Onze kernwoorden?

Ik heb interesse!

  • Of bel ons voor meer informatie: 0578 – 612 456

Dalhuisen levert snel, correct en duidelijk hun olie. Bovendien kan er altijd wat georganiseerd worden. Die betrouwbaarheid en zekerheid is heel belangrijk voor ons. Dalhuisen heeft met Castrol voor de hele automotive een geweldig mooie en complete lijn van hoge kwaliteit olie.

Autoservice van de Mars
Gerrit van de mars

We zijn continu bezig met innovaties zoals brandstofinnovaties. Met BP hebben wij een uitstekend landelijk dekkend netwerk dat prima aansluit op onze 17 standplaatsen.
Door het contact met Dalhuisen blijft het toch persoonlijk.
St. van den Brink heeft gekozen voor TRAXX Diesel. Dat zien wij terug in ons brandstofverbruik en in ons onderhoud qua filters.
Bij demontage zien ze er veel schoner uit.

St van den Brink
Alex van den Brink

Machines worden beter, geavanceerder en de motoren die daarin zitten vragen om een betere brandstof. Die besparing doet eigenlijk die verhoging in centen teniet. Dus in principe kon ik een hoogwaardige brandstof inkopen voor dezelfde prijs.

Van Mourik, Beekbergen
Wim van Mourik

Wij willen altijd het beste van het beste hebben zodat we gegarandeerd goede kwaliteit kunnen leveren. Dat is terug te zien in materiaal, gereedschappen en ook qua smeerolie.
De relatie van Dalhuisen is daarbij ook heel prettig door de goede manier van afspraken en adequate manier van handelen.

Autobedrijf Klink
Gerard Klink

Met de merken BP, Castrol en TRAXX levert Dalhuisen hoogwaardige smeermiddelen die perfect aan de normen en eisen van onze leveranciers voldoen. Snelle, maar vooral betrouwbare leveringen zijn voor ons superbelangrijk. Daarnaast geeft Dalhuisen ons specialistisch advies, vakkundige ondersteuning, maar ook scherpe prijzen.

Timmerman LMB
Sandra Klautzsch

Net als Dalhuisen zijn wij ook een familiebedrijf en dat zie je echt terug in de betrokkenheid en het verantwoordelijkheidsgevoel. Olie is voor ons olie. Daarmee worden andere aspecten belangrijk, zoals betrouwbaarheid, afspraak is afspraak en snelheid.

Van Essen Bandenservice
Wilco van Essen

Wij realiseren met TRAXX Diesel een brandstofbesparing van 5%.

St van den Brink
Sander Jansen
Scroll naar top