Werken bij Dalhuisen

Vacature Accountmanager Sustainable Energy

Wil jij niet langer afwachten en NÚ helpen de vergroening van de samenleving te versnellen door bedrijven de nieuwste en schoonste low-carbon brandstoffen aan te bieden?

Ga dan bij ons aan de slag als

Accountmanager sustainable energy in mobility (1 FTE, m/v)

waarbij jij actief bedrijven adviseert die zoeken naar een invulling van hun duurzame ambitie én bedrijven uitdaagt en tools aanreikt om zich te onderscheiden op het gebied van duurzaamheid.

Jouw prospects en klanten zijn bedrijven in de sectoren: transport, industrie, loon- en grondverzet, aannemerij en overheidsinstanties die gevestigd zijn in geheel Nederland.

Dit zoek jij in een baan

Allereerst een dynamische functie in een ambitieus, gezond bedrijf dat vooraan staat in de markt en niet schroomt te investeren in de toekomst. Je krijgt veel vrijheid, maar ook een grote mate van verantwoordelijkheid. Daarnaast kom je in een team met gedreven en betrokken collega’s en hebben wij natuurlijk de allerleukste klanten. Het salaris is in overeenstemming met jouw competenties en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld.

Wie ben jij en waar ga jij je mee bezig houden?

Jij bent een open persoonlijkheid, legt gemakkelijk nieuwe contacten en weet de juiste vragen te stellen om snel tot de kern te komen. De verkregen informatie gebruik je om bruggen te slaan naar de behoeftes van prospects en klanten. Met jouw drive, overtuigingskracht en kennis zien ze geen andere optie meer dan met jou samen te werken.

Jij wilt alles weten over het continu veranderende en breder wordende aanbod aan low-carbon energiesoorten zoals HVO, waterstof en elektriciteit. Jij maakt jezelf tot de expert en iedereen die wat wilt weten over dit aanbod denkt als eerste aan jou. Je adviseert je relaties over mobiliteitsmogelijkheden en duurzame brandstofontwikkelingen. Je onderhandelt over prijzen, verkoopvoorwaarden en leveringscontracten en je bouwt een sterke relatie op waarbij je optreedt als sparringpartner.

Aangezien je veelal je eigen planning bepaalt, beschik je over een flinke dosis discipline, doorzettingsvermogen en drive. Je hebt ervaring met MS Office en bent punctueel in het verwerken en nakomen van je afspraken. Je acteert op HBO denkniveau en hebt minimaal drie jaar ervaring in een salesfunctie.

Wie zijn wij?

Wij zijn CleanFuel Nederland, een betrokken aanbieder van duurzame brandstoffen en energie voor professionele gebruikers. CleanFuel Nederland is onderdeel van Dalergy Group. Dalergy Group bestaat uit verschillende verkooporganisaties waaronder Gulf Nederland en Dalhuisen Olie.

De energiewereld is volop in beweging. Dat daagt ons uit om actief te zoeken naar duurzame producten en oplossingen die effectief bijdragen aan een beter milieu.

Onze kernwoorden?

STEVIG – De ervaring, verantwoordelijkheid en professionaliteit van onze mensen vormen de stevige basis van onze verkooporganisatie
VOORAAN – Door betrokken vooraan te staan, zien wij de actuele uitdagingen en gaan wij ambitieus op zoek naar antwoorden op de vragen van morgen.
ACTIE(F) – Vanuit daadkracht en lef ontwikkelen én leveren wij resultaatgerichte en innovatieve oplossingen.

Hebben we een match?

Stuur dan een pakkende motivatie, voorzien van je CV, naar personeelszaken@dalergy.nl.
Je reactie zien we graag voor 1 juli tegemoet. Voor meer inlichtingen over de functie kun je informeren bij Peter Dalhuisen via 06-2013 3320.

Vervolg jij je carrière bij ons?

  • Of bel ons voor meer informatie: 0578 – 612 456

Scroll naar top