Vacature Content Specialist

Stap binnen in de wereld van contentcreatie en duurzame energie
als ons bruisende brein achter de schermen!

vacature content specialist

Wij zijn op zoek naar een

Content specialist

(1 FTE, m/v)

die de kunst van taal beheerst, gevoel voor grafisch ontwerp heeft en deze twee talenten meesterlijk combineert in zowel digitale als traditionele media.

Dit zoek jij in een baan

Jij wordt de Content Goeroe van de bedrijven FincoEnergies – Road en Dalhuisen (beide vallen onder FincoEnergies). Daarmee ben jij de architect van onze (digitale) content op websites, prikkelende marketingcampagnes en whitepapers, social media berichten, interessante nieuwsbrieven en andere marketing materialen. 

We nemen samen de klant bij de hand op hun reis naar een duurzame toekomst. Jouw creativiteit en uitgebreide ervaring zijn onze troeven. Met een scherp oog voor de behoeften van onze diverse doelgroepen in elke fase van hun reis, maak je gebruik van cutting-edge AI-technologieën om betoverende content te creëren en te optimaliseren.

Maar daar stopt het niet. Je bent ook onze interne communicatieheld, die ervoor zorgt dat iedereen zich betrokken voelt in onze energieke organisatie.

Klaar om de evolutie te versnellen? Join us on the journey to a brighter, greener future!

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden

 • Contentcreatie: het bedenken, schrijven, redigeren en produceren van diverse vormen van content, zoals blogposts, artikelen, whitepapers, social media updates,
  video’s, brochures en (online) advertentiecampagnes.
 • Huisstijlbewaking: bij het ontwikkelen van aantrekkelijke content (teksten, afbeeldingen, video’s) zorg jij voor bewaking van de huisstijl. Ook als je e.e.a. in
  samenwerking met partners uitvoert ben jij hiervoor verantwoordelijk.
 • Contentplanning: het ontwikkelen van een contentkalender.
 • Analyse en rapportage: het monitoren en analyseren van de prestaties van onze geplaatste content.
 • Samenwerking: je werkt samen met externe bureaus en daarnaast andere teamleden (zoals sales managers van de diverse labels) over de invulling, doelgroepen en
  hoe je samen de vertaling maakt om tot hogere conversieratio te komen.

Jouw talenten

 • Je spreekt en schrijft uitstekend en foutloos Nederlands. Voor jouw contact met je (Engelstalige) collega’s is het handig dat je ook de Engelse taal goed beheerst.
 • Je bent sterk in het schrijven van pakkende teksten; je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in copywriting.
 • Je bent lekker creatief. Je hebt gevoel voor grafisch ontwerp en oog voor detail.
 • Je beschikt over HBO-denkniveau en kunt bij voorkeur werken met de programma’s Canva, Indesign, Photoshop en eventueel Illustrator.
 • Je bent betrokken, enthousiast en houdt van aanpakken.
 • Je bent een teamspeler die zowel zelfstandig als samen met collega’s invulling weet te geven aan de marketingstrategie.
 • Je bent een zelfstarter.
 • Je volgt nieuwe marketingontwikkelingen en -mogelijkheden
Talenten content specialist

Wie zijn wij?

Wij zijn een onafhankelijke, toonaangevende aanbieder van duurzame energieoplossingen voor het Nederlandse wegverkeer (on- en off-road). 

Onze missie is klanten te begeleiden in de energietransitie naar een meer duurzame wereld. Bij Dalhuisen en FincoEnergies richten we ons op het bieden van duurzame energie- en decarbonisatieoplossingen. Met deze oplossingen geven we onze klanten de mogelijkheid om hun uitstoot te berekenen, te verminderen en te compenseren.

Wat de uitdagingen ook zijn die op ons pad komen, we evolueren om vooraan in de energietransitie te blijven, actief te zoeken naar duurzame producten en oplossingen die effectief bijdragen aan een beter milieu.

Met ons sterke assortiment merken zoals BP, Castrol, TRAXX, Gulf, GoodFuels, GoodShipping, GoodZero, GoodPower en GoodBiomass bieden we een one-stop-shop voor innovatie, expertise en leveringszekerheid.

Voor deze functie werk je in Epe, waarbij jij als content specialist aan de slag gaat voor de bedrijven FincoEnergies – Road en Dalhuisen. Je maakt onderdeel uit van een team, waarbij je samen met de Marketing en Communicatie Manager invulling geeft aan alle campagnes.

Ik heb interesse!

 • Of bel ons voor meer informatie: 0578 – 612 456

Scroll naar top